Impresszum

1.      AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Az üzemeltető neve: WOLF ÉP-BAU Korlátolt Felelősségű Társaság

Az üzemeltető székhelye: 2740 Abony, Bicskei út 37.

Az üzemeltető postacíme: 2740 Abony, Bicskei út 37.

Az üzemeltető cégjegyzékszáma: 13 09 201236

Az üzemeltető adószáma: 27038785-2-13

2.      AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

Telefon: 06-20/412-9837

E-mail: info@wolfepbaukft.hu

3.      AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA

A weboldal tárhelyszolgáltatója az Adversum Kft. (székhely: 5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A., telefon: (+36) 30 638 4000, e-mail: info@adversum.hu).

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Wolf Ép-Bau Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Wolf Ép-Bau Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

·        A Wolf Ép-Bau Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Wolf Ép-Bau Kft. jogosult.

·        A Wolf Ép-Bau Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Wolf Ép-Bau Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

·        A Wolf Ép-Bau Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. A Wolf Ép-Bau Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Wolf Ép-Bau Kft. kifejezetten kizárja.

·        A Wolf Ép-Bau Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Wolf Ép-Bau Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.